Bushwick

Er en Action, Thriller film instrueret af Jonathan Milott med skuespillerne Angelic Zambrana, Leo Minaya, Brittany Snow, Arturo Castro fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Lucy, en ung studerende på vej hjem, kommer op fra en metrostation og opdager, at hendes kvarter, Bushwick, er under angreb af sortklædte soldater, der skyder mod politiet, mens fodgængere køres væk i busser eller skydes. Den tidligere marinesoldat Stupe hjælper hende modvilligt med at overleve borgerkrigen. New Yorks ødelæggelse spreder sig, mens de stadig ikke ved, hvem de angribende er. De må krydse Bushwick, som er fuld af røvere, lokale militser og de invaderende tropper for at nå i sikkerhed.

Bushwick

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Bushwick
Instruktør Jonathan Milott, Cary Murnion
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere