The Incredible Hulk

Er en Science fiction, Action, Eventyr film instrueret af Louis Leterrier med skuespillerne John MacDonald, Tim Blake Nelson, Tig Fong, Yan Regis fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Bruce Banner er på jagt efter en kur, der kan helbrede ham for hans uheldige tendens med at blive et stort grønt monster, når han bliver sur. I de seneste fem år har kunnet styre sit problem, men militæret er stadig på jagt efter hans superkræfter, og de kommer stadig tættere på.

The Incredible Hulk

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Eventyr
Originaltitel The Incredible Hulk
Instruktør Louis Leterrier
Udgivelsesår 2008
Tags nye York(new york), Marvel Comic, Comic, superhelte(superhero), Marvel filmisk universet(marvel cinematic universe), Marvel, Rio de Janeiro, militære(military), Hulk, på den køre(on the run), diffus(fugitive), Super soldat(super soldier), Tony Stark, Virginia, vred(angry), Bruce banner
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film