Tracers

Er en Action, Drama film instrueret af Daniel Benmayor med skuespillerne Brian Michael, Teddy Cañez, Andrew Elvis Miller, Marie Avgeropoulos fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Cam er cykelbud i New Yorks livsfarlige gader. Han kan klare alt på to hjul, men en gæld til en lokal mafiabande får ham til at tage benene på nakken. Lige indtil han ved en tilfældighed møder den smukke og forførende Nikki. Hun lukker ham ind i en fascinerende og hæsblæsende verden af Parkour. Og i den akrobatiske ekstremsport ser Cam en mulighed for at slippe af med sine problemer én gang for alle!

Tracers

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Tracers
Instruktør Daniel Benmayor
Udgivelsesår 2015
Tags nye York City(new york city), Parkour, lån haj(loan shark), kinesisk Mafia(chinese mafia), unge voksen(young adult), cykel Messenger(bike messenger)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film