The Expendables 2

Er en Action, Thriller, Eventyr film instrueret af Simon West med skuespillerne Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, George Zlatarev, Arnold Schwarzenegger fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Kroppe, egoer OG karrierer er usårlige, når old-school actionhelte går sammen for at hævne en myrdet ven!

The Expendables 2

Detaljer

Genre Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel The Expendables 2
Instruktør Simon West
Udgivelsesår 2012
Tags kører ud af ammo(running out of ammo), vold(violence), ensemble Cast, flyvemaskine(airplane), fly Crash(plane crash), asiatiske kvinde(asian woman), skæg(beard), antallet i titel(number in title), tab af ven(loss of friend), kvik bemærkning humor(wisecrack humor), lufthavn Lounge(airport lounge), sang på flyvemaskine(singing on airplane)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film