Håndlangerne

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Quentin Tarantino med skuespillerne Lawrence Tierney, Quentin Tarantino, Edward Bunker, Randy Brooks fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En af den geniale og skøre instruktør Quentin Tarantinos vildeste og mest velsmurte film. Den aldrende mafiamand, Joe Cabot, har samlet seks forbrydere, der ikke har nogen forbindelse til hinanden. Planen er at de skal røve en smykkeforretning, men da de gennemfører kuppet går intet som det skal. De der overlever er sikre på, at en af dem er stikker, men langsomt begynder forbryderne også at få mistanke om, at de er blevet ofre for et komplot.

Håndlangerne

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Reservoir Dogs
Instruktør Quentin Tarantino
Udgivelsesår 1992
Tags skud i den mave(shot in the stomach), ensemble Cast, fortalte i Flashback(told in flashback), tortur(torture), benzin(gasoline), sadistiske tortur(sadistic torture), sort COP(black cop), den farve blå(the color blue), alle mand Cast(all male cast), Heist gået forkert(heist gone wrong), reference til Charlie Chan(reference to charlie chan), reference til Doris dag(reference to doris day), Tip, kode Navn(code name)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film