Monster

Er en Krimi, Drama film instrueret af Patty Jenkins med skuespillerne T. Robert Pigott, Charlize Theron, Stephan Jones, Annie Corley fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Monster er en grum fortælling baseret på en sand historie om den prostituerede Eileen Wuornos - en af USA´s første kvindelige seriemordere. Wournos havde en svær og voldelig barndom præget af misbrug og stoffer i Michigan. Som 13-årig arbejdede hun som prostitueret og flyttede siden hen til Florida, hvor hun tjente sine penge som motorvejs-prostitueret, der servicerede lastbilchaufførers seksuelle begær. Forrtællingen fokuserer på perioden mellem 1989 og 1990, hvor Wournos var i et lesbisk forhold med kvinden, Selby. I samme periode begyndte Wournos koldblodigt at myrde sine kunder for at få penge uden at have sex med dem.

Monster

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Monster
Instruktør Patty Jenkins
Udgivelsesår 2003
Tags kvinde direktør(woman director), seriel Killer(serial killer), prostitueret(prostitute), desperation, seksuel misbrug(sexual abuse), død straf(death penalty), baseret på True historie(based on true story), Motel, Rage og hader(rage and hate), job interview
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film