The Sweet Life

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Rob Spera med skuespillerne Karan Soni, Jocko Sims, Brian Shortall, Nick Searcy fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den desillusionerede issælger Kenny møder en sen aften Lolita - en hurtigsnakkende kvinde med lilla hår. Det viser sig, at de begge har gået hos samme psykolog, som tydeligvis ikke gjort sit job ordentligt, for de er enige om, at livet ikke har meget at byde på. Så de beslutter at tage på road-trip til San Francisco for at springe ud fra Golden Gate-broen. Rejsen dertil består af uventede møder og et eventyr, som ingen af dem havde regnet med på forhånd.

The Sweet Life

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Sweet Life
Instruktør Rob Spera
Udgivelsesår 2016
Tags selvmord(suicide), Chicago, Golden Gate Bridge, selvmord pagten(suicide pact), dramedy, utraditionel(unconventional), pagten(pact)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere