10

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Blake Edwards med skuespillerne Max Showalter, Brian Dennehy, Robert Webber, James Noble fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

George Webber er en succesrig sangkomponist med penge, status, gode venner og en smuk og dejlig næsten jævnaldrende veninde, kaldet Sam. Men George er ikke tilfreds. En af hans venner mener, at han er i overgangsalderen og det markerer sig hos George ved en stigende interesse for unge damer, som han bedømmer på en skala fra 1-10. En skønne dag, da George holder for rødt lys i et gadekryds i Beverly Hills, kører der en bil op på siden af ham. I bilen sidder der en ung brud på vej til sit bryllup. Og hun er den første 10'er, George har set i sit liv. Fra det øjeblik bliver Georges adfærd højst mystisk og i en stadig mere målbevidst jagt på det nygifte vidunder må han gå skrækkeligt meget ondt igennem.

10

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel 10
Instruktør Blake Edwards
Udgivelsesår 1979
Tags Kærlighed(love), Mexico, Beach, fantasy, Romance, ægteskab(marriage), bryllupsrejse(honeymoon), krise(crisis), sangskriver(songwriter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film