Shelter

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Björn Stein med skuespillerne Jeffrey DeMunn, Giovanna Yannotti, William Kania, Jules Sylvester fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Psykiateren Cara Harding (Julianne Moore) får en meget plaget patient ved navn Adam, der påstår at han lider af personlighedsspaltning. Cara er overbevist om, at der ikke findes ægte personlighedsspaltning, men jo længere hun dykker ned i Adams sind, jo tydeligere bliver det, at hans lidelse er virkelig - og utroligt skræmmende. Tilsyneladende er samtlige af hans personligheder virkelige personer, der er blevet myrdet. Shelter er en isnende uhyggelig thriller med stærkt skuespil på alle pladser og gys og overraskende twists lurende overalt.

Shelter

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Shelter
Instruktør Björn Stein, Måns Mårlind
Udgivelsesår 2010
Tags mord(murder), Flashback, psykiater(psychiatrist), tro(faith), overnaturlige(supernatural), frygt(fear), katolicismen(catholicism), sjæl(soul), kirurgi(surgery), flere personlighed(multiple personality)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film