Wrong Turn 3: Left For Dead

Er en Thriller film instrueret af Declan O'Brien med skuespillerne Janet Montgomery, Tom McKay, Tom Frederic, Gil Kolirin fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Det bloddryppende gys fortsætter med optagelser, der er for uhyggelige til biografen i "Wrong Turn 3: Left for dead"! Three Finger og hans forstyrrede kannibal-familie lever livet og får masser at spise i denne skræmmende gyser. Den blodtørstige familie får serveret deres forret, da en gruppe campister ankommer og først alt for sent indser, at insekterne ikke er de eneste, der bidder i den mørke skov. Men da nogle af de mest ondskabsfulde mordere i landet stikker af fra en fangetransport, får Three Finger og hans familie konkurrence til stregen. Vil de dømte mordere eller kannibalerne bliver straffet for deres forbrydelser?

Wrong Turn 3: Left For Dead

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Wrong Turn 3: Left for Dead
Instruktør Declan O'Brien
Udgivelsesår 2009
Tags kannibal(cannibal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film