Hancock

Er en Action, Fantasy film instrueret af Peter Berg med skuespillerne Rick Mali, Ron Fassler, Thomas Lennon, Eddie Marsan fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Will Smith spiller den håbløse superhelt Hancock, som bliver nødt til at hyre en PR-agent til at rette op på hans image.

Hancock

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Hancock
Instruktør Peter Berg
Udgivelsesår 2008
Tags alkohol(alcohol), Kærlighed af ens liv(love of one's life), duringcreditsstinger, forbudt Kærlighed(forbidden love), hengivenhed(affection), superhelte(superhero), flyvende(flying), elskere(lovers), alkoholisme(alcoholism), reklame ekspert(advertising expert), invulnerability, Pokies
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film