Beck 31: Gunvald

Er en Thriller film instrueret af Mårten Klingberg med skuespillerne Peter Franzén, Mikael Persbrandt, Anna Asp, Peter Haber fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En undersøgende journalist findes mishandlet til døde i sit hjem, hvor der også findes fingeraftryk fra en ukendt inkassator. Den myrdede journalist har modtaget trusler fra blandt andet højreekstremister, men det er først og fremmest ofrets arbejde med en bog om "samfundets skyggeside", der vækker Beck-gruppens interesse. Da sagen tager en uventet og ubehagelig drejning, står der pludselig meget mere på spil end at finde journalistens morder. Martin Beck og hans kolleger har aldrig før været tvunget til at balancere mellem arbejde og privatliv på samme vanskelige måde som nu.

Beck 31: Gunvald

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Beck - Gunvald
Instruktør Mårten Klingberg
Udgivelsesår 2016
Tags gunvald, Beck, Martin
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere