Mine

Er en Krig, Thriller film instrueret af Fabio Resinaro med skuespillerne Daniel Sandoval, Ines Pinar Mille, Armie Hammer, Juliet Aubrey fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Snigskytten Mike og hans spotter havner i problemer under en militær operation i et ørkenområde. Operation slår fejl, og de to mænd strander alene i ørkenen. Pludselig går det op for dem, at de er havnet midt i et minefelt. Hvert skridt, de tager, kan bliver deres sidste. Der er ikke andet at gøre end at stoppe op og vente på, at hjælpen når frem. Desværre vil der gå 52 timer, før deres kollegaer kan nå frem. Der er meget, der kan nå at gå galt på den tid.

Mine

Detaljer

Genre Krig, Thriller
Originaltitel Mine
Instruktør Fabio Resinaro, Fabio Guaglione
Udgivelsesår 2016
Tags Flashback, overlevelse(survival), soldat(soldier), ørken(desert), hallucination, strandet(stranded), sandstorm, landmine, U.S. Marine, mordet forsøg på(assassination attempt), far søn forholdet(father son relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere