Predator - Jagten Er Begyndt

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af John McTiernan med skuespillerne Sonny Landham, Bill Duke, Arnold Schwarzenegger, Shane Black fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Du kan ikke se den - den kan kun se dig. Du kan ikke høre den - men den kan høre dig. Jagten er gået ind, og denne gang foregår det helt og holdent på fjendens præmisser. Dybt inde i Sydamerikas jungle finder vi en kampsej gruppe af elite soldater som én efter én bliver slagtet af et lydløst og usynligt rovdyr. Det er ikke længere dem, der jager byttet, men dem der bliver jagtet af denne ukendte fjende, hvis instinkt og fornøjelse kun går ud på at dræbe. Tilbage står de overfor deres hidtil største udfordring - at overleve.

Predator - Jagten Er Begyndt

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser, Thriller
Originaltitel Predator (HD)
Instruktør John McTiernan
Udgivelsesår 1987
Tags Alien, Commando, stalking, centrale og syd Amerika(central and south america), Predator, usynlig(invisible)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film