confession of pain

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Andrew Lau med skuespillerne Tony Chiu Wai Leung, Ankie Beilke, Qi Shu, Jinglei Xu fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En milliardær velgører er grusomt myrdet i sit palatial palæ. Hans svigersøn, detektiv Hei, påtager sig sagen og hyrer sin tidligere partner Bong at hjælpe ham. Hei og Bong lærer snart, at intet er som det ser ud til at være, og den morder, de leder efter har ikke efterladt et enenste spor. Da Bong graver dybere, finder han ud af, at beviserne peger på Hei kone Susan, men da hun også bliver angrebet af morderen, må han til at nytænke. Kunne det være, at den mand de jager er en person meget tæt på dem, nogen på randen af et totalt sammenbrud?

confession of pain

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel confession of pain
Instruktør Andrew Lau, Alan Mak
Udgivelsesår 2006
Tags perfekt kriminalitet(perfect crime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film