I'll Always Know What You Did Last Summer

Er en Gyser film instrueret af Sylvain White med skuespillerne Michael Flynn, K.C. Clyde, David Paetkau, Clayton Taylor fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

I denne seneste film i serien I Know What You Did Last Summer bliver en gruppe teenagere i en lille by i Californien terroriseret. Da en af deres drengestreger, baseret på en frygtelig legende, ender med, at en af deres bedste venner dør på USA's uafhængighedsdag, sværger resten af gruppen, at de ikke vil fortælle en levende sjæl om deres indblanding. Deres venskab bliver sat på en hård prøve og vennerne glider fra hinanden, indtil den følgende uafhængighedsdag, hvor de begynder at få trusler. Det lader til, at der er andre, der ved, hvad der skete på den skæbnesvangre sommeraften. Kan de forhindre, at den frygtelige legende bliver til virkelighed, eller vil de alle blive dræbt af den mystiske onde morder med krogen!?

I'll Always Know What You Did Last Summer

Detaljer

Genre Gyser
Originaltitel I'll Always Know What You Did Last Summer
Instruktør Sylvain White
Udgivelsesår 2006
Tags celle telefon(cell phone), baseball bat, motorsav(chainsaw), Colorado, selvmord Bemærk(suicide note), skateboard, tab af ven(loss of friend), fyrværkeri(fireworks), kvinde sanger(female singer), Rock koncert(rock concert), fjerde af juli(fourth of july), slag fakkel(blow torch), stukket i den ankel(stabbed in the ankle), skrald Dumpster(garbage dumpster), krykke(crutch)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere