Befri Willy 2

Er en Drama, Eventyr film instrueret af Dwight H. Little med skuespillerne Jason James Richter, Jayne Atkinson, Jon Tenney, James Caan fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Løjerne og spændingen er tilbage - og det er Willy også! Den godt 3 tons tunge hval, som tryllebandt hele verden, vender tilbage i dette eventyr for hele familien, som ifølge anmelderne er bedre end "Befri Willy". Tilbage er også Willys ven Jesse . Han har et godt øje til pigerne og så har han en uregerlig halvbror, som hedder Elvis. Han har ikke ventet at se Willy igen, men under en ferie i det nordlige Stillehav møder Jesse en sød pige og til sin store glæde genser han også Willy og hans familie. Men da et tankskib støder på grund, og der slipper olie ud, bliver hvalerne fanget - og det bliver rigtig farligt, da der går ild i olien. For at redde Willys familie må Jesse trodse et flammehav - og håbe på, at Willy dukker op og redder ham ud af det.

Befri Willy 2

Detaljer

Genre Drama, Eventyr
Originaltitel Free Willy 2: The Adventure Home
Instruktør Dwight H. Little
Udgivelsesår 1995
Tags menneskelige at blive-dyr forholdet(human being-animal relationship), hval(whale), Killer hval(killer whale)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film