Jagten til Heksebjerget

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Andy Fickman med skuespillerne Huang Sheng-Yi, Dwayne Johnson, Alexander Ludwig, Robert Torti fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Spænd sikkerhedsselen og vær klar til en rejse udover det sædvanlige i Disneys familiefilm - Race to Witch Mountain. Dwayne ”The Rock” Johnson spiller Jack Bruno, en taxichauffør i Las Vegas, der kæmper for at holde sig på den rigtige side af loven. En dag hopper to tilsyneladende almindelige teenagere ind i hans taxa. Det viser sig dog at de er forklædte rumvæsener, og Jack kastes ud i et hæsblæsende eventyr! Børnene har brug for Jacks hjælp til at finde deres forsvundne rumskib, så de kan redde jorden og deres egen planet. Det bliver en spændende kamp mod uret, hemmelige agenter og ondskabsfulde rumvæsener. Biljagter og heftige specialeffekter gør dette actioneventyr til en film som hele familien kan se igen og igen.

Jagten til Heksebjerget

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller
Originaltitel Race to Witch Mountain
Instruktør Andy Fickman
Udgivelsesår 2009
Tags duringcreditsstinger, Alien, militære(military), overnaturlige magt(supernatural power), rumfartøj(spacecraft), laser, telekinese(telekinesis), teleportation, Mountain
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere