Pineapple Express

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af David Gordon Green med skuespillerne Jack Kehler, Steve Bannos, Bobby Lee, Dana Lee fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Dale er lidt af en sjuft, men ellers hovedsageligt en lovlydige borger, der aflægger sin sædvanlige pusher Saul et visit for at købe marihuana. En ny slags af høj kvalitet kaldet Pineapple Express er kommet på markedet, men Dale når knapt nok at teste produktet, før han bliver vidne til et brutalt mord, der gør ham til jaget vildt.

Pineapple Express

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Pineapple Express
Instruktør David Gordon Green
Udgivelsesår 2008
Tags marihuana(marijuana), stoner, Roach, slikkepind(lollipop), maleri tånegle(painting toenails), radio opkald i Vis(radio call in show), kørsel gennem en væg(driving through a wall), frø(seed), hit med en Rock slå(hit with a rock beating), Teen rygning(teen smoking), reference til Pandoras boks(reference to pandora's box)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere