Mystic River

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Tori Davis, Tom Guiry, T. Bruce Page, Marcia Gay Harden fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En tragedie genforener barndomsvennerne Sean, Dave og Jimmy, da de bringes sammen i en efterforskning af mordet på Jimmys teenagedatter.

Mystic River

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Mystic River
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 2003
Tags tab af barn(loss of child), barn misbrug(child abuse), seksuel misbrug(sexual abuse), undertrykt fortiden(suppressed past), barn(child), tilbagebetaling(repayment), vilkårlige loven(arbitrary law), Boston, arbejdstagernes kvartal(workers' quarter), reference til sprite(reference to sprite)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film