Meet The Parents

Er en Komedie film instrueret af Jay Roach med skuespillerne John Elsen, Nicole DeHuff, Kali Rocha, Robert DeNiro fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Greg Focker er dybt forelsket i sin kæreste Pam. Da de sammen skal tilbringe en weekend med hendes forældre, forbereder han sig på at fri til hende. Pams far Jack er dog alt andet end begejstret for Greg, og han gør intet for at skjule det. Samtidig synes den håbefulde ungersvend forfulgt af uheld under sine forsøg på at gøre et godt indtryk på familien.

Meet The Parents

Detaljer

Genre Komedie
Originaltitel Meet The Parents (HD)
Instruktør Jay Roach
Udgivelsesår 2000
Tags datter(daughter), Hospital, jøde(jew), CIA, flyvemaskine(airplane), bryllup(wedding), kat(cat), lufthavn(airport), svigerfar(father-in-law), volleyball, ordnet(orderly), urne(urn), epistaxis, tabt bagage(lost baggage), Pavillon(pavilion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film