Guardians Of The Galaxy Vol. 2

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af James Gunn med skuespillerne Stan Lee, Alexander Klein, Milynn Sarley, Stephen Vining fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Galaksens vogtere er blevet en slags rockstjerner, efter at de gav den onde Ronan smæk og reddede universet. Nu står nye fjender klar til at udfordre den sammenbragte gruppe af temperamentsfulde outsidere. Og deres kække leder Peter, alias Star-Lord, forbløffes, da han for første gang møder sin far, Ego, der er sin egen planet.

Guardians Of The Galaxy Vol. 2

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Guardians of the Galaxy Vol. 2
Instruktør James Gunn
Udgivelsesår 2017
Tags aftercreditsstinger, efterfølger(sequel), duringcreditsstinger, plads(space), superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), ydre plads(outer space), utilpassede(misfit)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere