The Golden Child

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af Michael Ritchie med skuespillerne Eddie Murphy, Jasmine Reate, James Hong, Randall 'Tex' Cobb fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Murphy er som "Den Udvalgte" på en vild mission for at redde The Golden Child - et barn med mystiske kræfter, som er bortført af en ond cult. Han kæmper mod en række supernederdrægtige væsner, kravler gennem et rædselskabinet fyldt med dødsfælder og krydser Tibet for at hente en hellig dolk. Men det er Murphys kløgt og vid, der viser sig at være hans skarpeste våben i dette komedieeventyr i 24 karat.

The Golden Child

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel The Golden Child (HD)
Instruktør Michael Ritchie
Udgivelsesår 1986
Tags stakkel(wretch), sociale arbejdstager(social worker), mangler person(missing person), Munk(monk), onde(evil), Tibet, mystik(mysticism), dæmon(demon), tilbageholdende med Hero(reluctant hero)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film