Final Fantasy VII: Advent Children

Er en Action, Fantasy, Animation film instrueret af Tetsuya Nomura med skuespillerne Megumi Toyoguchi, Masachika Ichimura, Keiji Fujiwara, Hideo Ishikawa fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Bygger på historien bag det populære spil "Final Fantasy VII". Der er nu gået to år, siden Midgar blev omdannet til den ruin, der står som mindesmærke over de ofre, freden kostede. Men nu står verden over for en ny katastrofe. En mystisk sygdom spreder sig med lynets hast, og gamle fjender begynder igen at røre på sig. Derfor må Cloud, som lagde sit helteliv bag sig for at leve i ensomhed, endnu en gang træde ind i arenaen...

Final Fantasy VII: Advent Children

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Animation
Originaltitel Final Fantasy VII: Advent Children
Instruktør Tetsuya Nomura, Takeshi Nozue
Udgivelsesår 2006
Tags flyvemaskine(airplane), swordplay, kørestol(wheelchair), baseret på video spil(based on video game), megacity, ruinerne(ruins), Gaia hypotese(gaia hypothesis)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere