Elles

Er en Drama film instrueret af Małgorzata Szumowska med skuespillerne Laurent Jumeaucourt, Tom Hénin, Nicolas Layani, Mateusz Kosciukiewicz fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den midaldrende journalist, Anne, involverer sig bogstaveligt talt med krop og sjæl i sin research til en artikel om prostitution i den pæne, franske middelklasse. Her møder hun piger, som tjener gode penge og har et civiliseret klientel af nydelige mænd og hvad er så egentlig problemet med at sælge sin krop for penge?

Elles

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Elles
Instruktør Małgorzata Szumowska, Malgorzata Szumowska
Udgivelsesår 2011
Tags Køn(sex), kvinde direktør(woman director), journalist, kvinde nøgenhed(female nudity), kone mand forholdet(wife husband relationship), nøgne bryster(bare breasts), prostitution, kvinde kvinde forholdet(woman woman relationship), kvinder dans sammen(women dancing together), Golden brusebad(golden shower), kvinde journalist(woman journalist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film