Forfalskerne

Er en Krig, Krimi, Drama film instrueret af Stefan Ruzowitzky med skuespillerne Lenn Kudrjawizki, August Zirner, Sebastian Urzendowsky, August Diehl fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Salomon Sorowitsch lever det søde liv i 1930-ernes Berlin. Privilligeret af sine mange dyre bekendtskaber. Rig af de penge, han selv har fabrikeret. Indtil 2. Verdenskrig bryder ud, og Sorowitsch ryger i koncentrationslejr. Men nazisterne har en plan med falskmøntneren. Ved at massefremstille falske pund og dollars vil Nazi-Tyskland undergrave sine fjenders økonomi. Sorowitsch kan redde livet. Men prisen er at hjælpe sin værste fjende. "Forfalskerne" er baseret på den virkelige historie om det gigantiske falskmøntneri, som blev iværksat af nazisterne i KZ-lejren Sachsenhausen i 1942.

Forfalskerne

Detaljer

Genre Krig, Krimi, Drama
Originaltitel Die Fälscher
Instruktør Stefan Ruzowitzky
Udgivelsesår 2007
Tags verden krig II(world war ii), Sachsenhausen, falske(counterfeit), nazistiske Tyskland(nazi germany), Oscar vinder 2007(Oscar winner 2007)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film