Oliver Twist

Er en Krimi, Drama film instrueret af Roman Polanski med skuespillerne Ophelia Lovibond, Richard Durden, Ben Kingsley, Jeremy Swift fra 2005

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

I 1800-tallets England bliver den forældreløse dreng, Oliver Twist sendt til et fattighus, hvor børnene bliver behandlet meget dårligt. Han får arbejde hos en bedemand, men efter en uretfærdig og voldsom gang prygl stikker Oliver af til London. Da han udmattet og sulten når frem, modtages han med åbne arme af en flok unge lommetyve, der er i kløerne på den gamle skurk, Fagin. Inden længe bliver den uskyldige Oliver pågrebet og anklaget for tyveri. Hans velhavende offer, Mr. Brownlow, får dog ondt af drengen og giver ham husly. Men Fagin og den farlige Bill Sykes beslutter sig for at kidnappe Oliver, så de kan begå indbrud i Mr. Brownlows fine hus.

Oliver Twist

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Oliver Twist
Instruktør Roman Polanski
Udgivelsesår 2005
Tags London, tyv(thief), barn arbejdskraft(child labour), børns hjem(children's home), børnehjem(orphanage), vold(violence), Street bande(street gang), barn misbrug(child abuse), barn(child), God og Dårlig(good and bad), løbske(runaway)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film