preggoland

Er en Komedie, Drama film instrueret af Jacob Tierney med skuespillerne Laura Harris, Iain Belcher, Paul Campbell, James Caan fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Ruth lever et helt almindeligt teenageliv. Hun bor sammen med sin far, arbejder som kassedame i den lokale madbutik, fester hårdt med stoffer og alkohol, er ofte ude og sover længe om morgenen. Det eneste problem er, at Ruth er 35 år gammel. Da Ruths søster Hillary meddeler, at hun skal have et barn, råber Ruth spontant (og uden at tale sandt), at hun allerede er gravid. Hun forsøger hurtigt at slippe ud af løgnen, men det bliver hurtigt for bekvemt at fortsætte komediespillet, da hun nu bliver modtaget med åbne arme i fællesskabet.

preggoland

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel preggoland
Instruktør Jacob Tierney
Udgivelsesår 2014
Tags forfalsket graviditet(faked pregnancy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere