Seven Swords

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Tsui Hark med skuespillerne Charlie Yeung, Liwu Dai, Leon Lai, Michael Wong fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Seven Swords er et spektakulært action-eventyr som udspiller sig dengang samuraierne var superhelte. Syv krigere påtager sig at beskytte befolkningen mod en grusom general, der vil overtage byen. Hovedrollerne er syv magiske sværd med hver sine specielle egenskaber. Sværdet Dragon tilintetgør modstanderens sværd med sin lyd alene, og sværdet Deity kan åbne bjerge. Naturligvis kræver hvert af disse magiske sværd sin mand, så de syv krigere er nøje udvalgt. Seven Swords er et episk eventyr med kærlighed, forræderi, heltemod og ikke mindst fascinerende og fortryllende sværkunst.

Seven Swords

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel Qi jian
Instruktør Tsui Hark
Udgivelsesår 2005
Tags lejesoldat(mercenary), Martial kunst(martial arts), b film(b movie), sværd(sword), dynasti(dynasty)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film