child of god

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af James Franco med skuespillerne Tim Blake Nelson, Brian Lally, Jeremy Ambler, Vince Jolivette fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter en falsk anklage for voldtægt bliver den socialt udstødte Lester Ballard løsladt fra fængslet og flygter til det bjergrige Tennessee's vildmark i et katastrofalt forsøg på at eksistere uden for den sociale orden. Hans isolation fra omverdenen begynder hurtigt at sætte sit præg på Lester, der synker ned i en mørk livsstil af sadistiske handlinger og voldelig kriminalitet, der får sherif Fate og vice-sherif Cotton til at indlede en intens jagt på ham. Child Of God er baseret på Cormac McCarthy's roman. Han har tidligere bl.a. skrevet den dystre The Road, der blev filmatiseret med Viggo Mortensen i hovedrollen og romanen bag Oscar-vinderen No Country For Old Men.

child of god

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel child of god
Instruktør James Franco
Udgivelsesår 2013
Tags nekrofili(necrophilia), dyb syd(deep south)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere