fredag den 13. del 3

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Steve Miner med skuespillerne Paul Kratka, Gloria Charles, David Katims, Terry Ballard fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

En idyllisk sommer bliver til et mareridt af usigelig terror for endnu en gruppe naive lejrledere. Da de ikke tager hensyn til Camp Crystal Lakes blodige arv, bliver de en efter en ofre for den vanvittige Jason, som ligger på lur efter dem ved hvert et sving! Friday the 13th, Part 3 får dig til at stivne af frygt, når Jason finder vej til din stue!

fredag den 13. del 3

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel fredag den 13. del 3
Instruktør Steve Miner
Udgivelsesår 1982
Tags seriel Killer(serial killer), mord(murder), slasher, søen(lake), sommer(summer), skud i den øje(shot in the eye), sommer Camp(summer camp), Jason Voorhees, krystal søen Illinois(crystal lake illinois), hjerner klemt ud(brains squeezed out), kranium knusning(skull crushing), tegn dræbt(characters killed), en af en(one by one), fredag den trettende(friday the thirteenth)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film