Berygtet

Er en Krimi, Drama film instrueret af Douglas McGrath med skuespillerne John Benjamin Hickey, Sandra Bullock, Michael Panes, Jeff Daniels fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

D. 16. november 1959 læser forfatteren, Truman Capote en avisartikel om mordet på en familie i Kansas. Der er ingen mistænkte i sagen, som derfor vækker hans nysgerrighed. Sammen med veninden, Harper Lee rejser Capote til Kansas for at kaste sig ud i efterforskningen, som senere fører til udgivelsen af hans dokumentariske roman, "In Cold Blood". Hans arbejde med bogen fører imidlertid til et nært og nærmest febrilsk venskab med Perry Smith, en af de to gerningsmænd, der er dømt til døden. Forholdet mellem Capote og Perry udvikler sig hurtigt til andet og mere end det, der normalt opstår mellem en forfatter og hans romanfigur. Perry myrdede familien i koldt blod, og nu vil staten henrette ham i koldt blod. Spørgsmålet er, om Capote udelukkende får fat i sin historie ved at være lige så kynisk beregnende, eller om også han må betale en frygtelig pris?

Berygtet

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Infamous
Instruktør Douglas McGrath
Udgivelsesår 2006
Tags mord jagt(murder hunt), Forfatter(author), drab(killing), død straf(death penalty), Kansas
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film