dead man

Er en Western, Fantasy, Drama film instrueret af Jim Jarmusch med skuespillerne Jared Harris, Mark Bringelson, Michael Wincott, Michelle Thrush fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

William Blake er en bogholder, som forlader sit hjem i Cleveland for at overtage et job vestpå i den lille nybyggerflække Machine. Da han ankommer, får han at vide, at fabriksejeren Dickinson allerede har ansat en anden mand til jobbet. Han slukker sine sorger på nærmeste saloon i selskab med en forhenværende prostitueret. Et voldsomt opgør med kvindens elsker gør William Blake til morder. Alvorligt såret og med lovens lange arm i hælene søger han tilflugt i ødemarken, hvor han møder indianeren Nobody, der leder ham til de evige jagtmarker.

dead man

Detaljer

Genre Western, Fantasy, Drama
Originaltitel dead man
Instruktør Jim Jarmusch
Udgivelsesår 1995
Tags døende og død(dying and death), frygt af døende(fear of dying), bold(ball), pistol(gun), til skyde døde(to shoot dead), mord(murder), prostitueret(prostitute), anklagemyndigheden(prosecution), havet(sea), dusør jæger(bounty hunter), kano(canoe), forsøgt mord(attempted murder), digter(poet), sygdom og skade(illness and injury), indiske(indian), Sheriff, toget(train), dusør(bounty), Cleveland, ex forlovede(ex fiancé), briller(eyeglasses)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film