bible, the - in the beginning...

Er en Drama film instrueret af John Huston med skuespillerne John Huston, Robert Rietti, Gabriele Ferzetti, Ava Gardner fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En visuelt episk og betagende klassiker fra Hollywoods enorme lager af virkelige storfilm i ordets egentlige betydning. Den italiensk fødte producent Dino de Laurentiis producerede i 1960'erne en lang række storfilm med bibelske temaer, og af dem var The Bible den største. Filmen omhandler store dele af Det gamle Testamente, begynder med skabelseshistorien og bevæger sig så fra Adam og Eva, Abraham den Gudfrygtige, Kain og Abel, Noah og hans ark til Babelstårnet og Sodomas ragnarok.

bible, the - in the beginning...

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel bible, the - in the beginning...
Instruktør John Huston
Udgivelsesår 1966
Tags Christian, Bibelen(bible), oversvømmelse(flood), Noah, noah's Arken(noah's ark), Adam og Eve(adam and eve), Abraham
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film