satan's sadists

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Al Adamson med skuespillerne Scott Brady, William Bonner, Jacqueline Cole, John 'Bud' Cardos fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En motorcykelbande under ledelse af den brutale Anchor går grassat i det sydvestlige USA, hvor de terroriserer gæsterne på en restaurant. De voldtager, hærger og dræber adskillige uskyldige. En dag render banden dog ind i en hjemvendt Vietnam-veteran, og det skal vise sig, at han er mere end parat til at tage kampen op med de hensynsløse rockere.

satan's sadists

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel satan's sadists
Instruktør Al Adamson
Udgivelsesår 1969
Tags nøgenhed(nudity), selvmord(suicide), Gore, fredløs(outlaw), uafhængige film(independent film), SwitchBlade, motorcykel bande(motorcycle gang)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film