Tyson

Er en Sport, Drama, Dokumentar film instrueret af James Toback med skuespillerne Trevor Berbick, Mills Lane, Cus D'Amato, Mike Tyson fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu

Plot

TYSON er historien om det legendariske og kontroversielle sports-ikon Mike Tyson, der fra en barsk barndom i Brooklyns rå gader, strøg til tops som verdensmester i sværvægt. Lige så legendarisk himmelflugten var lige så dybt var faldet fra de høje tinder. I James Tobacks intime portræt stiller en brutalt ærlig Tyson skarpt på sin omtumlede tilværelse i og uden for ringen. Vi møder en veltalende og sårbar Tyson, der beretter med både bid og humor. Han blev opdaget i en lurvet boksering af den legendariske træner Cus DAmato, som tog ham under sine vinger. Herfra gik turen til tops, hvor han gentagne gange blev verdensmester i sværvægt - efterfulgt af den hårde rutschetur ned af rangstigen.Gennem en veltilrettelagt blanding af interview, arkivoptagelser og fotografier tegnes portrættet af Mike Tyson et overraskende komplekst og nuanceret menneske.

Tyson

Detaljer

Genre Sport, Drama, Dokumentar
Originaltitel Tyson
Instruktør James Toback
Udgivelsesår 2008
Tags Sport
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film