Antboy

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Ask Hasselbalch med skuespillerne Thomas Hwan, Asha Khalid, Lisa Gro Lange Olsen, Aske Bang fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

12-årige Pelle bliver bidt af en myre og udvikler superkræfter - pludselig kan han klatrer på vægge og løfte tunge ting. Hans ven William, der er tegneserienørd, indser, hvad der sker, og coacher Pelle til livet som superhelt. Da skolens bølle skaber problemer, bliver Antboys evner sat på prøve. En charmerende eventyrkomedie for hele familien.

Antboy

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel Antboy
Instruktør Ask Hasselbalch
Udgivelsesår 2013
Tags Danmark(denmark), superhelte(superhero), København(copenhagen), Teen superhelte(teen superheroes), God versus onde(good versus evil), fred(peace), bug, barndom(childhood), onde bug(evil bug), lopper(fleas), God vs onde(good vs evil), kulturforbørn.dk, cæcilies børneanimations- og familiefilm
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film