Lambert & Stamp

Er en Dokumentar film instrueret af James D. Cooper med skuespillerne Christopher Stamp, Pete Townshend, Roger Daltrey, Terence Stamp fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Lampert & Stamp fortæller den bemærkelsesværdige historie om Chris Stamp og Kit Lampert, New Wave filmskabere fra den modsatte side, som beslutter at lave en undergrundsfilm, som fører dem til at opdage, vejlede og lede det ikoniske band kendt som The Who. Dette komplekse forhold, dybt tragisk og genialt morsomme, nærede bandets udvikling, og efterlod et uudsletteligt indtryk for de kommende generationer. Anklaget for et vanvittigt opspind af larm, kærlighed og oprør, tager instruktør James D Cooper os med en overraskende tur og universel søgning, som undersøger de følsomme og skræmmende bånd, som gør det muligt at skabe.

Lambert & Stamp

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Lambert & Stamp
Instruktør James D. Cooper
Udgivelsesår 2015
Tags reference til den Hvem(reference to the who), Rock musik(rock music)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere