masse-mor

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af John Waters med skuespillerne Johnny Alonso, Mink Stole, Joshua L. Shoemaker, John A. Schneider fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Beverly Sutphin er den perfekte hustru og mor. Sammen med sin familie bor hun i et pænt forstadskvarter, hendes hjem er overdrevent rent, hun er altid velsoigneret og i godt humør, og hun elsker sin mand og sine børn overalt. Der er kun én ting i vejen med hende - Hun er vaskeægte seriemorder og slår ned på hvem som helst, der anfægter hendes familiære værdier.

masse-mor

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel masse-mor
Instruktør John Waters
Udgivelsesår 1994
Tags indie, mord(murder), moderlig Kærlighed(motherly love), uafhængige film(independent film), beskyttelse(protection), husmor(housewife), onde mor(evil mother), perfektion(perfection)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film