Lowlife

Er en Komedie, Gyser, Thriller film instrueret af Ryan Prows med skuespillerne Mark Burnham, King Orba, RIcardo Adam Zarate, Nicki Micheaux fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Med det prisvindende krimidrama "Lowlife" er der dømt grotesk underholdning i bedste Pulp Fiction-stil. Det bliver bizart og vildt når de mest outrerede personer krydser hinandens spor. Vi møder bl.a.: 1) En mexikansk bryder (Ricardo Adam Zarate), der aldrig tager sin maske af. 2) En fyr med en hagekorstatovering (Jon Oswald) i hele ansigtet og 3) En desperat kvinde (Nicki Micheaux), der prøver at redde sin mand ved at købe et nyt organ på det sorte marked. De får selskab af flere andre suspekte individer i dette vanvittige, blodige og megaunderholdende adrenalinrush af en film.

Lowlife

Detaljer

Genre Komedie, Gyser, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Lowlife
Instruktør Ryan Prows
Udgivelsesår 2017
Tags mord(murder), vold(violence), død(death), gravid(pregnant), indvandring(immigration), prostitution, hagekors(swastika), quinceanera, luchador, orgel handel(organ trade)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere