Playing God

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Andy Wilson med skuespillerne Peter Stormare, Bob Jennings, Michael Massee, John Hawkes fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Doktor Eugene Sands har et problem. Han har opereret en patient, mens han holdt sig gående på amfetamin. Og det bliver man ikke populær af - især ikke, hvis patienten er så usamarbejdsvillig, at han går hen og dør under operationen! Det korte af det lange er, at Eugene Sands er smidt ud af lægestanden - for altid! Men en dag redder han ved et tilfælde en narkogangsters liv, og derved får den store gangsterboss, Raymond, øje på ham. Og inden længe er Eugene blevet kirurg for underverdenens sårede, der af gode grunde ikke kan tage på hospitalet . Men det er et farligt job, hvor man hurtigt kan komme til at bytte plads med patienten. Især hvis man bliver lun på bossens veninde!

Playing God

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Playing God
Instruktør Andy Wilson
Udgivelsesår 2016
Tags Los Angeles, stof(drug), FBI, kirurg(surgeon), bande krig(gang war), Smuk kvinde(beautiful woman), stof narkoman(drug addict)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere