Eput

Er en Dokumentar film instrueret af Saku Pollari med skuespillerne Aku Syrjä, Pantse Syrjä, Juha Torvinen, Martti Syrjä fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Eput er en dokumentarfilm om Finlands rockgiganter, hvis musik enhver finne kender, men få har hørt historierne bag sangene. Filmen fører seeren gennem bandets historie, som starter allerede i medlemmernes barndom. I filmen åbner Eppu Normaali døren til steder, hvor kameraer aldrig tidligere har været tilladt, og taler åbent om sin historie. Eput er ikke bare en film, som henvender sig til bandets - primært finske - fans. Det er også en gribende fortælling om broderskab, når to meget forskellige brødre forsøger at finde plads i et og samme band. Men det er frem for alt er filmen en historie om passioneret musikglæde.

Eput

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Eput
Instruktør Saku Pollari
Udgivelsesår 2016
Tags Rock band
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere