Hjem

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Tim Johnson med skuespillerne Jim Parsons, Rihanna, Lisa Stewart, Brian Stepanek fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Rumracen bøverne er på udkig efter endnu en koloni og udpeger Jorden som deres nye hjem. Mens de omorganiserer planeten og flytter rundt på dens oprindelige befolkning, kommer den klodsede Oh til at sende bøvernes koordinater til deres ærkefjender, gorgerne. Oh bliver forvist, men finder en ny ven i form af den 12-årige menneskepige Tip, som er blevet efterladt i forvirringen.

Hjem

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Home
Instruktør Tim Johnson
Udgivelsesår 2015
Tags venskab(friendship), Alien, plads(space), Alien invasion, rumskib(spaceship), Alien venskab(alien friendship), kulturforbørn.dk, cæcilies børneanimations- og tegnefilm
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film