Manhattan Night

Er en Thriller, Drama film instrueret af Brian Decubellis med skuespillerne Uzimann, Kevin Breznahan, Yvonne Strahovski, Adrien Brody fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Porter Wren er en god, gammeldags journalist, af den type, der er ved at uddø. En dag bliver han kontaktet af den smukke blondine Caroline Crowley, der vil have ham til at kigge nærmere på de mystiske omstændigheder omkring hendes mands død. Samtidigt med at Porter kaster sig over sagen, kaster han sig dog også i seng med Caroline. Snart er hans job og hans familie på spil. Mens Porters liv styrter i grus graver han videre og hvert spadestik afslører nye skumle hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys.

Manhattan Night

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Manhattan Night
Instruktør Brian Decubellis
Udgivelsesår 2016
Tags tabloid, Neo-noir, incest, kvinde onani(female masturbation), avis mand(newspaper man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere