de fem benspænd

Er en Drama, Dokumentar film instrueret af Jørgen Leth med skuespillerne Jørgen Leth, Meschell Perez, Jacqueline Arenal, Pascal Perez fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Jørgen Leths eksperimenterende kortfilm "Det Perfekte Menneske" fra 1967 har altid været en kilde til inspiration og beundring for Lars von Trier, som i 'De fem benspænd' udfordrer Leth til at genskabe filmen, 5 gange og under kreativt pres, med hårde regler og begrænsninger og på så forskellige lokaliteter som Cuba, Bombay, Bruxelles og Avedøre. Det er et spil fuld af fælder og forhindringer, en sjælden opdagelsesrejse ind i filmens verden og en udforskning af essensen i det at lave film.

de fem benspænd

Detaljer

Genre Drama, Dokumentar
Originaltitel de fem benspænd
Instruktør Jørgen Leth, Lars von Trier
Udgivelsesår 2003
Tags tredje verden(third world), direktør(director), Filmmaking, Eksperimentel film(experimental film), en del animerede(part animated)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film