Menashe

Er en Drama film instrueret af Joshua Z Weinstein med skuespillerne Menashe Lustig, Yoel Falkowitz, Hershy Fishman, Ruben Niborski fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I et ultra-ortodoks jødisk samfund midt i Brooklyn, må den nyslåede enkemand Menashe kæmpe for retten til sin søn som enlig far. Ifølge enklavens mange slangekrøllede leveregler kræves det nemlig, at børn opfostres af både en far og mor. Så Menashe, der helst vil ligge på sofaen, må mande sig op og ud på frierfødder - noget han hverken evner eller lyster. Den debuterende instruktør Joshua Z Weinstein’s Menashe fortæller en øm og human historie om en helt almindelig far, der prøver at gøre det så godt, som han kan.

Menashe

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel
Instruktør Joshua Z Weinstein
Udgivelsesår 2017
Tags

Anmeldelser

Skuespillere