Shine

Er en Musik, Biografi, Drama film instrueret af Scott Hicks med skuespillerne Chris Haywood, Armin Mueller-Stahl, Geoffrey Rush, Sonia Todd fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

David Helfgott besidder allerede i en meget tildlig alder et bemærkelsesværdigt musikalsk talent, og han har alle muligheder for at blive en af verdens bedste klassiske pianister. Men efter sin afslutningskoncert i London lider han et nervøst sammenbrud og ender på en institution. Da han bliver udskrevet igen mange år senere, begynder han at spille på en bar, og det varer ikke længe før han genfinder sig selv og musikken. Filmen er instrueret af Scott Hicks ("Kærlighed & Krydderier"). I rollen som David Helfgott ses Geoffrey Rush ("Shakespeare in Love"), der vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle.

Shine

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Drama
Originaltitel Shine
Instruktør Scott Hicks
Udgivelsesår 1996
Tags brev(letter), barn Prodigy(child prodigy), pianist, pool, hoppe(jumping), koncert Hall(concert hall), opdeling(breakdown)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere