Paul

Er en Science fiction, Komedie, Eventyr film instrueret af Greg Mottola med skuespillerne Nick Frost, Jeremy Owen, John Carroll Lynch, Bill Hader fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Sci-fi-nørderne Graeme og Clive bumler gennem USA i en autocamper for at se alle de berømte ufo-steder. I ørkenen samler de en uventet, om end velkommen passager op. Det joviale rumvæsen Paul har i al hemmelighed hængt ud på en militærbase de sidste 60 år. Men nu vil han gerne hjem, og hans nye venner skal hjælpe ham med at finde vej til rumskibet. Med FBI-agenter og fanatiske kristne i bakspejlet er det dog lettere sagt end gjort.

Paul

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Eventyr
Originaltitel Paul
Instruktør Greg Mottola
Udgivelsesår 2011
Tags San Diego, duringcreditsstinger, 1980s, område 51(area 51), San Diego Californien(san diego california), Alien plads håndværk(alien space craft), hit med en stol(hit with a chair), skud i den knæ(shot in the knee), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film