Bedrag

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Billy Ray med skuespillerne Gary Cole, Reagan Pasternak, Laura Linney, Caroline Dhavernas fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Den unge FBI-aspirant, Eric O'Neill, bliver forfremmet fra sit ydmyge overvågningsjob til FBI's hovedkvarter for at arbejde for den berømte, operative agent, Robert Hanssen. Men O'Neills begejstring vendes hurtigt til bekymring, da han konfronteres med den virkelige grund til den uventede forfremmelse: Hanssen er hovedmistænkt i en langvarig og tophemmelig efterforskning. Han er mistænkt for at være muldvarp, der lækker ekstremt farlige oplysninger, som bringer nationens sikkerhed i fare. Og pludselig befinder O'Neill sig i et dødsensalvorligt spil, hvor han ? uden at afsløre sig selv - må udnytte den voksende tillid mellem ham og Hanssen til at lokke den forræderiske dobbeltagent ud af sit skjul. "Bedrag" er en dramatisk spion-thriller, som er baseret på virkelige hændelser.

Bedrag

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Breach
Instruktør Billy Ray
Udgivelsesår 2007
Tags FBI agent, Spy, loyalitet(loyalty), hovedkvarter(headquarter), slag den Cover(blow the cover), kæreste(girlfriend), familie(family), overvågning(surveillance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film