En ægte mand

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Paul Weiland med skuespillerne Busy Philipps, Sarah Mason, Patrick Dempsey, Murray McArthur fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En varm og håbefuld film om Tom og Hannah, som har haft et platonisk venskab i 10 år. Han dater stribevis af damer, mens hun gerne vil giftes, men ikke har fundet den rigtige endnu. Lige da Tom begynder at tro, at han måske alligevel er kærestemateriale, bliver Hannah forlovet. "En ægte mand" er en forfriskende og fascinerende film, der føjer nye sider til romantiske film.

En ægte mand

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Made of Honor
Instruktør Paul Weiland
Udgivelsesår 2008
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), Kærlighed af ens liv(love of one's life), kvindebedårer(ladykiller), forbudt Kærlighed(forbidden love), one-night stå(one-night stand), Skotland(scotland), brudepige(bridesmaid), bedste venner i Kærlighed(best friends in love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film